Με ένα τηλεφώνημα σας, κλείνουμε ραντεβού μαζί σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ερχόμαστε στο χώρο σας, τον αξιολογούμε, συζητώντας μαζί σας βλέπουμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια καταγράφουμε την προσφορά μας και σας την αποστέλλουμε.

axiolog

Αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ των επίπλων και των ηλεκτρικών σας συσκευών με όλη την προετοιμασία που χρειάζεται ώστε να μεταφέρουμε με σιγουριά και ασφάλεια την «περιουσία» σας.

Χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευασίες αμπαλάρουμε τα εύθραυστα αντικείμενα σας ώστε να είστε σίγουροι, ότι θα μεταφερθούν με απόλυτη ασφάλεια και δεν θα υπάρχουν απώλειες κατά την μεταφορά τους.

Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι σε θέση μέσα σε λίγα μόνο λεπτά να αποσυναρμολογήσει και να συναρμολογήσει παντός τύπου έπιπλα, εύκολα και γρήγορα, και χωρίς φθορές.

epipla

Είμαστε σε θέση να αποσυνδέσουμε και να επανασυνδέσουμε στο νέο σας σπίτι, όλες τις ηλεκτρικές σας συσκευές, χωρίς κόπο, λόγω του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού που διαθέτουμε.

electrolo

Δίνουμε μεγάλη βάση στη συσκευασία και το πακετάρισμα χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα υλικά για τη συσκευασία και το αμπαλάζ, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη μεταφορά των αντικειμένων σας, με ασφάλεια.

packing

Αναλαμβάνουμε να μεταφέρουμε τα έπιπλα και τις συσκευές σας, από υψηλά διαμερίσματα κάνοντας χρήση ανυψωτικού μηχανήματος. Έχουμε τη δυνατότητα να μετακομίσουμε αντικείμενα με μεγάλο όγκο και βάρος.

Η Μεταφορική Βώσσος εισάγει τις Μικρομεταφορές επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών στην Αττική. Έτσι υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού μεταφοράς μικρών αντικειμένων (Καναπές – Ψυγείο – Πλυντήριο – Βιβλιοθήκη – Γραφείο) στην περιοχή της Αττικής από 50 €